Tijd om te jagen!

Langs twee routes hebben de vossen zich dit jaar verstopt: IMG_1805langs die van de bovenbouw, maar ook – en dat is nieuw – langs een korter rondje voor de onderbouw.

Met name de jongere kinderen vinden het gegeven heel spannend, maar worden al snel op hun gemak gesteld als de vossen niemand anders dan nogal vreemd uitgedoste moeders blijken te zijn. Ook de spelletjes bij de vossen van groep 8 zijn vooral leuk en helemaal niet eng.

De pitstop halverwege voor de onderbouw is gesitueerd bij Het Oude Slot voor de koek en zopie. Deze stijlvolle trouw-, feest- en vergaderlocatie sponsort dit jaar de limonade voor de kinderen.

De bovenbouw slingert met hun Voorwegschool Heemstede | Jubileumsiteroute door het oude en nieuwe centrum van Heemstede en ontmoeten ook op hun pad vreemde muzikale vogels.

De zon schijnt, de hemel is strakblauw en iedereen is in opperbeste stemming. Dit is ideaal weer om te jagen! En daarmee vormt de traditionele Vossenjacht een perfecte afsluiting van de jubileumdriedaagse van de Voorwegschool.

Mede dankzij de enthousiaste inzet van alle vossen, groep 8, ouders en leerkrachten was deze Vossenjacht wederom een groot succes.

Een fotografische impressie (klik op de foto)

Voorwegschool Heemstede | Jubileumsite

Voorwegschool 385!

Op deze speciale jubileumsite berichten we over alle festiviteiten in het kader van het 385-jarig bestaan van de Voorwegschool in Heemstede.

Ook nog foto’s?

Stuur ook uw foto's voor een plaats op deze jubileumsite. Klik hier